Thuis

Shenzhen Maixiang Technology Co.,Ltd

Bedrijfprofiel
De WGO wij zijn
Opgericht in 2002, is de Technologieco. Ltd van Shenzhen Maixiang een vervaardiging van barrièrepoort, driepootturnstile, UHFlezer, voetbarrièrereeksen en de beroeps van de parkerenindustrie.
wie toegewijd zijn aan het brengen van vernieuwende nieuwe ideeën aan de wereld van elektronische barrièrepoorten en het parkeren van systemen.

WAT wij verstrekken

De Technologieco. Ltd van Shenzhenmaixiang voorziet de barrièrepoort, driepootturnstile, de voetbarrièrereeks en de parkerenindustrie van opbrengst, toegangs en veiligheids de deskundigheid van het controlesysteem. Met meer dan 20 jaar van de industrieervaring, streven wij ernaar om onze klanten te leveren

met de voorrandverkoop, dienst, techniek, het raadplegen, en installatie.
 

De MAXIMUM Barrière is een globale leverancier van het systeemoplossingen van de parkerenpoort

„Wij ontwerpen en vervaardigen een waaier van barrièrepoort die kritieke infrastructuur en openbare ruimten tegen voertuig gedragen bedreigingen“ beschermen

De barrières van de voertuigveiligheid, de detector van de voertuiglijn, lang UHF belden lezer, glijdende automatische poorten & turnstiles.

Onze oplossingen van het de poortsysteem van het specialistenparkeren hebben met succes perimeters en toegangspunten van kritieke infrastructuur & openbare ruimten met inbegrip van luchthavens, olie & gas, financiële instituten, overheidsgebouwen, gegevenscentra, militaire basissen, stadions en winkelcomplexxen moeten beschermen.

Ons bereik is globaal met systemen die aan meer dan 70 landen worden geleverd.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

MAXIMUM, gevormd in 2002 en begonnen als Vervaardiging van de Barrièrepoort.


Door jaren van hardwork en volharding, hebben wij in het creëren van een indrukwekkend netwerk van partners niet alleen in China maar ook in globaal met systemen slagen die aan meer dan 70 landen worden geleverd.

 

Vandaag, verstrekken wij de oplossing van het de poortsysteem van de parkerenbarrière van barrièrepoort, Toegangsbeheersysteem, UHFlange afstandlezer, Autopoortsysteem en zo vele anderen. Onze filosofie is aan het verlenen van kwaliteitsproducten en de superieure diensten aan onze klant. Dat heeft ons om toegelaten te worden nu wat wij zijn.

 

Wij die zwaar in mensen investeren, aangezien wij mensen geloven zijn onze waardevolste activa, zowel worden onze marketing als technische ondersteuningpersoneel hoogst beschouwd en in de industrie respecteerd, die kwaliteit, de ontvankelijke en efficiënte diensten op elk moment verleent.

 

 

 

Shenzhen Maixiang Technology Co.,Ltd Shenzhen Maixiang Technology Co.,Ltd Shenzhen Maixiang Technology Co.,Ltd
1 2 3
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Handelsmaatschappij

Verkoper

Merken : MAXIMUM

Aantal werknemers : 10~50

Jaarlijkse omzet : 80000-100000

Opgericht Jaar : 2010

Export pct : 90% - 100%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit intelligente barrièrepoort voor verkoop Van goede kwaliteit intelligente barrièrepoort voor verkoop